ارزیابی مقدار پروتئین قسمت های مختلف مرغ

ارزیابی مقدار پروتئین قسمت های مختلف مرغ

ارزیابی مقدار پروتئین بخش های مختلف مرغ

کدام بدنسازی است که یک وعده جوجه کباب داغ و لذیذ را دوست نداشته باشد یا اینکه در مقابل یک سیخ بال کبابی بتواند اشتهایش را کنترل کند !؟

خوشبختانه نه تنها گوشت مرغ در برخی از شیوه های پخت طعم بسیار لذیذی دارد ، بلکه سرشار از پروتئین هم هست و همین مسئله آن را به یکی از انتخاب های محبوب برای بدنسازان بدل کرده. در حالی که معمولا مصرف سینه مرغ به دلیل چربی پایین تر برای بدنسازان توصیه می شود ، اما دیگر بخش های گوشت مرغ هم در اغلب مواقع سال انتخاب مناسبی بشمار می آید و شاید تنها در طول رژیم های سخت بهتر باشد. بیشتر از سینه مرغ بهره بگیرید. از این رو ارزش غذایی بخش های مختلف گوشت مرغ را در اختیارتان گذاشته ایم تا آگاهی بیشتری از آنچه میل می کنید ، داشته باشید :

تمام مقادیر ذکر شده برای حدود ۱۰۰ گرم از گوشت بخش مورد نظر (بدون پوست و در حالت پخته) ارائه شده :

 

بخش بدن مرغ               پروتئین        چربی            کالری

گوشت گردن              ۲۵ گرم          ۸ گرم            ۱۷۹

سینه مرغ                 ۳۱ گرم          ۴ گرم            ۱۶۵

بال مرغ                  ۳۰ گرم          ۸ گرم            ۲۰۳

سنگدان                    ۳۰ گرم          ۳ گرم            ۱۴۶

پشت                       ۲۸ گرم          ۱۳ گرم          ۲۳۹

بالای ران                 ۲۶ گرم          ۱۱ گرم          ۲۰۹

پایین ران                  ۲۸ گرم          ۶ گرم            ۱۷۲

نویسنده: م حسنی

 

 

منبع: وب سایت ادکوان

0 دیدگاه
دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *